Η ΕΤΑΙΡΙΑ ·  ΠΡΟΙΟΝΤΑ ·  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ·  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ·  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
PELET ΚΑΙ  ΜΠΡΙΓΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΞΥΛΟ ΔΡΥΟΣ-ΟΞΥΑΣ-ΠΕΥΚΟΥ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ
ΠΟΡΤΑΚΙΑ
ΠΑΓΚΟΙ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ
MDF
ΠΛΑΚΑΖ
ΚΟΝΤΡΑ
ΠΛΑΚΕ
ΠΑΤΩΜΑΤΑ
ΠΑΡΚΕΤΑ
ΡΑΜΠΟΤΕ
DECK
ΠΟΡΤΕΣ
ΟΙΚΙΑΣ
ΞΥΛΕΙΑ
  ΜΠΡΙΓΚΕΤΤΑ
Οι μπριγκετες είναι κυλινδρικού σχήματος και διατομής 9 cm ενώ το μήκος τους φτάνει έως 30cm. Η θερμιδική απόδοση ανέρχεται στα 4200 kcal/kg. Οι μπριγκετες είναι ένα φυσικό οικολογικό καύσιμο έχει την μορφή κυλινδρων οι οποίοι παράγονται με μηχανικό τροπο χωρίς την χρήση χημικών ή άλλων ουσιών. Εχει σταθερή ποιότητα και υγρασία 8-10%, πολύ μεγαλύτερη θερμική απόδοση από τα κούτσουρα ενώ μεταφέρεται πολύ εύκολα και καθαρότερα δεδομένου ότι συσκευάζεται σε πακετα των 5 κιλών.
 
  PELETΤα Pellets που προσφέρουμε είναι συσσωματώματα από καθαρό ξύλο δρυός,οξυάς,πεύκου, κυλινδρικού σχήματος και διατομής 6-8 mm ενώ το μήκος τους φτάνει έως 180mm. Η θερμιδική απόδοση των pellets ανέρχεται στα 4200 kcal/kg. Το pellet είναι ένα φυσικό οικολογικό καύσιμο έχει την μορφή μικρών κόκκων οι οποίοι παράγονται με μηχανικό τροπο χωρίς την χρήση χημικών ή άλλων ουσιών. Εχει σταθερή ποιότητα και υγρασία 8-10%, πολύ μεγαλύτερη θερμική απόδοση από τα κούτσουρα ενώ μεταφέρεται πολύ εύκολα και καθαρότερα δεδομένου ότι συσκευάζεται σε σακιά των 15 κιλών.
Λόγω της κυλινδρικής φόρμας, της στιλπνής επιφάνειας και του μικρού μεγέθους, τα pellets συμπεριφέρονται όπως ένα υγρό, διευκολύνοντας τη μεταφορά τους και την αυτόματη τροφοδοσία του λέβητα ή της σόμπας